Om Lillevang Auto Service

Lillevang Auto Service er et enkeltmands firma startet i 2006 af mekaniker og 4wd entusiast Søren Ørnbøll.

Lillevang Auto Service reparerer og servicerer alle bilmærker, men er dog specialiseret i 4wd biler. Firmaet har kunder fra hele Danmark samt Norge p.g.a. den store ekspertise indenfor specialet og uddannelse/erfaring med Nissan og Landrover.

Lillevang Auto Service udfører reparation, renovering eller udskiftning af bl.a. motor og gearkasser.

Autoværksted med speciale i 4WD

Som Autoplus værksted er Lillevang Autoservice en del af de frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder, som kan varetage alle former for reparationer og service på alle bilmærker.

Som dit AutoPlus autoværksted kan vi tilbyde dig lokal service og reparation – uanset om din bil er ældre eller nyere – altid til en konkurrencedygtig pris og i henhold til fabrikkens specifikationer.

Hos Lillevang Autoservice gør vi alt, hvad vi kan for at yde en optimal service! Lillevang Autoservice reparere og servicere alle bilmærker, men er dog specialiseret i 4wd biler.

Firmaet har kunder fra hele Danmark samt Norge p.g.a. den store ekspertise indenfor specialet og uddannelse/erfaring med Nissan og Landrover.

Så hvad enten det drejer sig om reparation, service eller f.eks. tjek før syn, er du meget velkommen til at besøge vores værksted og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Tlf. 24 94 79 53 eller skriv til os via formularen.